Måndag

Är riktigt sjuk, det är därför det är sämst uppdatering!

'

Har seriöst as ont i min mage så jag ska gå och lägga mig nu har jag tänkt. Inatt får jag sovsällskap av älskade Milton. Han är bäst!

Sweet dreams...

Börja bra sluta sämst!

Godnatt...

*


Onsdag

Godmorgon!
Sitter just nu och försöker klura ut vad jag ska ha för tröja på mig idag, vilket suger! Jag skulle defenetivt köpt en igår. Måste närsomhelst börja göra mig iordning för skolan. Idag har vi bara datakunskap och frisör i ungefär 5 timmar så det blir skönt. Det ser också ut att vara mysigt väder idag faktikst, så jag känner mig pigg och glad!
Efter skolan ska jag i alla fall möta upp Philip så får vi se om jag skulle med han och handla eller hur det blir :)

Bjuder på min morgonlåt idag!

Kväll.

Sitter hemma ensam just nu, hade skola till tio i fyra idag och efter det hämtad Josephine upp mig och vi åkte hem åt skilda håll så hämtade hon mig efter tio min. Har handlat lite nya saker idag, två par jeansleggins och en halsduk. Så Joz åkte hem för ett tag sen så nu ska jag närsomhelst och äta Mcdonalds med pappa &  lillis.

Later blir det Joz! :)


massa pussar på min älskling Philip!


Tisdag & lön!

OMG säger jag bara, jag har aldrig fått så här mycket i lön och jag tänkte att jag kanske förhoppningsvis skulle få 300. Det var det jag trodde till max, men jag kan säga så mycket att det blev några tusenlappar, wiiiiiie :D Fyfan vad glad jag är! HAHA.

Nu ska jag i alla fall röra mig mot skolan, see ya!

Måndag

Godmorgon allihopa!
Glömde skriva igårkväll men vill bara säga att jag var med världens bästa Josephine igår kväll. Love it!

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning och sen röra mig till skolan! Wiiiie haha!


Söndag

Ska ut och träffa lilla Josephine nu, mysigt!


the meadow


Fredag

Godmorgon!
Vaknade klockan halv sju idag även fast jag hade ställt klockan på halv åtta. Typiskt mig, när jag var liten så behövde mamma och pappa aldrig ställa väckarklockan för jag vaknade ALLTID halv sju på morgonen och jag gör det fortfarande rätt ofta. Vaknar i alla fall alltid innan väckarklockan ringer.

Har i alla fall ätit frukost och gjort mig iordning osv, ska gå till bussen om tio minuter och åka till tyresö kyrka och ha femkamp typ. ;)

En bild säger mer än tusen ord!


Första skoldagen! LÅNG TEXT.

Åh, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men lättast är om jag börjar att berätta från morgonen till slut. Dagen började i alla fall av att jag vaknade kl. 06:30 och jag hade ställt klockan på sju. Så jag gick upp halv sju pigg som tuppen och började göra mig iordning. Tiden gick jävligt fort i alla fall så var jag tvungen att gå hemifrån och det gick lika fort det. Mötte upp Frida vid bussen så gick vi ner till aulan och mötte Jenny. När vi väl var inne i aulan så började rektorerna ropa upp klass och allas namn. Efter ett tag kom våran klass FR09 som jag kommer gå med nu i tre år, dom tre sista åren i skolan, NÅGONSIN! Känner mig riktigt rädd kan jag väl säga, jag vill egentligen inte sluta skolan och jag vill inte heller bli äldre. Känns läskigt för jag vet hur fort förra året gick. Vill helt enkelt stanna allt nu, egentligen. Men i alla fall, klassen, jag och våran mentor gick till vårat hemklassrum, salongen. WOW! Säger jag bara, jag har aldrig varit inne i en fräschare och finare salong någonsin! Jag kände mig direkt som hemma och eftersom vi är första klassen som går frisör i tyresö så känns det väldigt speciellt. Alla har en varsin stol och vi är 18 styckna i klassen. Vi gick igenom lite information sen fick vi gå runt lite sen hittade jag mitt skåp också.

Efter skolan kom Josephine hem till mig så åkte vi till centrum med min mamma & lillebror, jag köpte lite skolmaterial och åt lunch. Sen har vi väl mest tagit det lungt hos J så hon skjussade hem mig innan hon skulle på träning så har jag väl bara varit hemma och suttit vid datorn för det mesta. Hon hämtade upp mig för en timme sen så tog vi en liten kvällsrunda och jag kom hem för tjugo minuter sen.

Babbel,babbel,babbel nu ska jag avrunda! :)

världsklass!<3


Onsdag

Jag vaknade för några timmar sen av att väckarklockan ringde för älsklingen skulle upp till skolan. Så vi gick upp tillsammans och åt frukost sen cyklade jag hem samtidigt som han gick till bussen. Nu har jag i alla fall varit hemma i ett tag och läst igenom alla bloggar osv. Längtar faktiskt tills imorgon när jag får börja skolan. Ska bli grymt kul, känns som att det är en helt ny skola även fast jag redan gått där i ett år men vi har inte alls varit lika "delaktiga" i skolan som alla andra elever. Jag kommer få ett skåp också haha! Det hade jag inte förra året :)


Lyx för paris hundar!


Lördag

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sen och har inte gjort så mycket sen dess, duschat och lyssnat på musik. Tänkte väcka Jesper om ett tag och sedan äta frukost, vi ska nämligen in till stan idag för han ska handla kläder. Sen ska jag träffa mamma & co där inne. Vi hörs!


Nu vill jag vara ljushårig igen :( typiskt!

Fredag

Godmorgon!
Sitter hemma hos älsklingen just nu, sov här inatt. Ska snart väcka honom så vi kan äta frukost. Efter frukosten ska jag hem och kolla brevlådan med tanke på att vi får brevet idag om vi blir antagna eller inte. Sen har jag fått lite skattepengar så funderar på om jag ska åka och köpa böcker till skolan osv.

Får se helt enkelt :)

Onsdag

Nu var intervjun avklarad, hade intervju tillsammans med en annan jätte söt tjej som också ville dit jag ville. Får veta nu i veckan om jag blir antagen eller inte. Hoppas det :) Men hon som intervjuade oss sa att hon nästan tyckte klart att båda skulle bli antagna. Nu måste jag bara fixa lite små saker så som pengar tex.

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att pappa ska bli klar med maten så ska jag prata lite med honom om vissa lösningar och sen så ska jag träffa min älskling så det blir mysigt. :)

Jag kommer aldrig klara av att släppa taget om dig!


Intervjuelii

Känner att jag bara vill gå och sova, men klockan är ju inte ens halv elva. Är verkligen helt slut, känns som att jag varit uppe i två dygn eller liknande. Är helt tung i hela kroppen. Men jag ska nog gå och lägga mig snart, i alla fall kolla på film. Vaknar innan tio varje morgon och det är väl inte sådär skit kul men imorgon ska jag på en intervju kl. 15:00 så det ser jag väl framemot samtidigt som jag inte gör det. Usch! :)

Home

Nu är jag hemma från Åland igen. Kom hem igår och umgicks med philip och träffade några vänner. Sov också hos älsklingen så jag kom hem för ungefär två timmar sen. Har bara läst igenom mail och bloggar osv. Ska snart ut och lägga mig i solen har jag tänkt och vänta på att Lina & Jozzan kommer hit så ska vi åka och bada någonstans. Ska bli skönt!


Åland!

Godkväll!
Har inte varit hemma något idag så jag tänkte uppdatera nu. Jag och lillis har cyklat runt på en cykel hela dagen, han har skjussat mig. Det har varit mys, och så spelade vi fotboll. Helt enkelt chillade. Träffade massa vänner osv. Nu har jag typ bara vilat, har haft huvudvärk hela kvällen. Nu ska jag i alla fall ner och prata med mamma och senare kommer babe hit och sover då han ska stanna här i stockholm!

Imorgon åker jag däremot till Åland (utomlands!) där mitt landställe ligger, kommer hem på lördag igen så nu uppdaterar jag inte något mer. Finns inget internet där ;)


Hemma

Kom på att jag inte skrivit något. Kom hem från landet halv ett idag så jag har varit hemma rätt länge nu. Åkte med lillis vid två och kollade på hans match sen så åkte vi hem till Farmor & Farfar, farmor fyller nämligen år idag. Vi har också bestämt att vi åker till Åland på Tisdag. Fast det är inte helt hundra än, det vet vi imorgon. I sånna fall följer philip med också så det blir super mys :)



RSS 2.0