rip

Har verkligen ingen lust att blogga just nu, har typ gått i ide..

Vila i frid ! <3

Onsdag

Sitter på datorkunskapen och skulle titta in på Micaela's blogg. Dom är sjuka hahaha! Euuuuw. Frisör Susie har varit sjuk måndag och tisdag men idag är hon här, riktigt typiskt med tanke på att vi har 5 timmar frisör, är grymt trött. Äckel lunch idag som vanligt då typ, firre as usual. Måste arbeta nu, kisses!


Tisdag

Gårdagen gick sjukt fort måste jag säga. Börjar i alla fall om 55 minuter med datakunskap, jäkligt chill! Efter det har vi Matematik, lunch och frisör. Förhoppningsvis är våran kära Susanna sjuk idag igen så vi slutar vid 10.50. Det vore inte helt fel. Men man ska aldrig hoppas för mycket.

Äta frukost och göra mig iordning, yes!

bästa


Söndag

Gårdagen var så grymt jävla seg, ville bara hem och sova. Var med Maria och Jessica på gårn ett tag sen drog jag hem och bumsa i säng. Är fortfarande helt seg men ska äta kina mat med pappa kl. 15.00, grymt gott! Tråkigt att sova när man inte har sovsällskap, länge sen nu ca. 1 månad och 1 vecka.. Illa!

Nej nu ska jag kolla film. :)


Lördag

Hade en riktigt rolig fredag måste jag säga, mycket bussåkande men sånt är livet. Jag kom precis hem från centrum, har varit där och ätit med Jesper så nu tänkte jag hoppa in i ett bad och sen åka och handla godis och se vad som händer ikväll. Blir förmodligen bara till att kolla film och ligga i sängen men får se som sagt.

FREDAG

Fredag idag då, riktigt skönt! Sitter hemma hos Carro just nu och ska snart äta lite tänkte jag. Sen blir det väl till att börja fixa sig. Ikväll blir det party så det är najs. Får se hur det slutar. Förra helgen var galen så :)

Bedtime

Skolan idag gick sjukt fort, har haft en riktigt rolig dag. Klippte mig i fingret men lycklig var jag för det. Permanent provet gick riktigt bra och det är jag glad över. Fick även reda på att jag förmodligen får mvg i frisör om jag fortsätter som jag gör. Efter skolan gick jag och hämtade Rasmus i skolan sen träffade jag Caroline. Vi åt pizza och sen drog vi till Haninge och mötte upp Jesper & Jesper för att jag skulle hämta min halsduk som jag glömde i helgen. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lungt, kom precis ut ur ett bad och nu ska jag strax lägga mig och kolla true blood.

Föresten så älskar jag vädret som varit idag, hoppas det blir lika bra imorgon. Mysigt!


Kul

Nu har jag permanent prov, hela processen. Fail säger jag bara!


Tisdag

Dålig uppdatering måste jag få säga. Har verkligen inte haft någon ork, har inte gjort något meningsfullt dom här dagarn. Festat i helgen sen inte mycker mer. Ska börja ta det lungt lite oftare, behöver det. Idag testade jag i alla fall på stödmatte vilket sög, samma matematik bok som jag hade hela IV så jag skippar stödet och kör på ullas lektioner istället. Vet ju i alla fall vad jag gör så det är lungt. Så länge jag får godkänt så! Nu ska jag närsomhelst gå och lägga mig. Är galet trött.

Puss

RSS 2.0