Halloween

Så idag är det halloween, mest av allt vill jag klä ut mig idag med ett gäng kompisar men det blir nog inte av. Jag har ingen aning om vad som händer idag, har varit upptagen hela lovet så jag får ta lite tid för mig själv när skolan börjar igen. Fast vi har iofs praktik nästa vecka, får se hur det går. Vill bara tillbaka till skolan direkt och mina klasskompisar. Tiden går så mycket fortare där.

Får se helt enkelt vad som händer idag, skriver senare!


Måndag

Godmorgon allihop!
Vaknade för 20 minuter sen och är hemma hos philip. Hade glömt bort att han inte ställt om sin klocka än så jag trodde jag hade sovit ända till tio i tolv men så fel jag hade. Klockan är bara 11.10. Tråkigt nog! Ingen aning om vad som händer idag faktiskt, får se helt enkelt. :)

Söndag

Så skönt att inte behöva ha någon söndagsångest för imorgon är det faktiskt inte skola. Får se vad jag hittar på ikväll. Något roligt hoppas jag i varje fall! Har precis gjort mig iordning och ska strax iväg och luncha med Caroline. Det blir mysigt :)


Lördag

Sitter hemma och väntar på att pappa ska ringa. Vi ska med min kusin och träffa hennes nya häst. Det ska bli roligt! Får se vad som händer ikväll, blir till att träffa några men vi har inte direkt bestämt något än. Så vi får se vad vi hittar på! :)


Höstlov!

Sitter hemma hos philip just nu. Vi har ätit middag, tårta och nu ska vi kolla idol och äta massa godis. Har handlat en mobil idag som jag älskar! Är verkligen super nöjd. Har inte så mycket mer att berätta. See ya :)

Torsdag!

Som sagt, igår hade vi den efterlängtade hårvisningen. Det gick verkligen super bra och alla var super snygga. Trevliga människor osv. Efter visningen så gick jag i alla fall hem och slappade. Hela kroppen gjorde ont efter all stress och jobb. Så nu ligger jag hemma i min säng och mår inte så jätte bra. Känner att jag måste ta det lungt idag för jag är så trött.




Skola

Gick upp för en halvtimme sen och har inte gjort någonting sen dess så jag måste börja göra mig iordning och äta frukost. Efter skolan idag så ska jag vara med min älskling det kommer bli jätte mysigt. I skolan har vi frisör, Matematik, Svenska och genrep inför invigningen. Det blir roligt! Hörs senare. :)


Skit fula!


sweet

Godkväll kanske man kan säga nu.
Har precis skickat om att jag vill ha ett jobb så nu är det bara att vänta på att dom kanske hör av sig någon gång. Det kan ta lång tid men det kan det vara värt. Känner mig så rastlös utan ett arbete. Saknar Mc donalds faktiskt + att jag behöver pengar. Klarar mig inte direkt på studiebidraget. Självklart tycker jag det är jätte skönt att aldrig behöva känna mig låst till att göra saker på speciella dagar. Men vi får se hur det blir. Jag börjar bli desperat efter ett jobb, that's for sure!

Sitter och väntar på Josephine, hon lär väl komma om ett litet tag skulle jag tro. Får se vad jag gör tills dess.


Oh sweet söndag!

Rebecca sov hos mig inatt men hon åkte hem för en halv timme sen så nu sitter jag här och chillar. Ska träffa Josephine senare så får vi se vad vi hittar på. Det är inte direkt så att söndagar är roliga menmen, det blir vad man gör det till! Är verkligen jätte taggad för den här skolveckan om jag ska vara ärlig. Vi har genrep både måndag och tisdag sen är ju invigningen på onsdag. Det ska faktiskt bli riktigt kul att få gå hårmodell, får se vad jag får för crazy frisyr :)

Jag hade i alla fall grymt kul igår :)

Lördag!

Är hemma hos Philip just nu, har precis duschat och ska snart hem till mig och byta lite kläder sen ska vi till hans morfar och äta middag. Det kommer bli super mysigt. Senare ska jag träffa Rebecca, får se vad vi hittar på :)

första, andra eller tredje?





så jävla fin!


<3

Jag vill bara skriva till dig. Du vet att jag älskar dig mer än något annat. Du är den finaste och vackraste som finns, i mina ögon är du bäst. Jag kommer aldrig sluta älska dig Philip Hernudd! Tack för att du finns i mitt liv.



Snart 16 månader älskling, dom bästa månaderna i mitt liv. Ingenting är så perfekt som det vi två har! Du visar mig vad kärlek är.


Snö

Det snöade när jag vaknade och gjorde det ett rätt bra tag så nu har första snön varit här antar jag. Ska snart börja göra mig iordning. Ska träffa Josephine efter skolan så det blir jätte roligt! :)

Måndag

Måndag idag. Känns väl lagom kul, känner för att ha höstlovet nu. Fast det är iofs inte långt kvar! Ska snart till skolan i varjefall som börjar 09:55. Frisör, lunch, matte, svenska och frisör igen. Känns lagom roligt.. Jag har inte några speciella planer för idag, får se om jag träffar Josephine efter skolan eller hur det blir. Måste börja träna snart i alla fall! Har ont i ryggen varje gång efter frisör och det är inte bra.


Pics














Sov sött!


Friday!

Godmorgon!
Fasiken vad skönt med fredag. Vet iofs inte helt säkert vad som händer idag. Jag ska i alla fall snart till skolan så måste lägga på ett krut nu typ. Nu blir det skola sen ska jag hem och fixa här hemma.

:)

Onsdag

Sitter i skolan just nu och har datakunskap. Ulla ska ha världens genomgång tydligen. Har prov i frisör idag, hoppas det går bra! Har inte så mycket mer att säga nu. Måste lyssna på ullisch! See ya :)

15 månader idag!

Godmorgon allihopa!
Vaknade för ett tag sen och såg att det är 3 minus ute. Usch det ser inte varmt ut någonstans. Jag börjar i alla fall 08:15 så jag har ett tag kvar tills jag börjar. Det är i alla fall bestämt att jag ska träffa Philip idag så vi får se hur det blir med det. Vi firar i alla fall 15 månader idag så det är ju lite mysigt.


wie

Har precis pratat med en familj ang barnpassning så jag får se vad dom säger. Ringde till dom för ett litet tag sen och dom satt precis och kollade igenom alla mail dom fått. Så vi får väl se hur det går med det :) Vore hur perfekt som helst!

Anyway så ska jag träffa Josephine & Elin nu så uppdaterar nog lite senare igen. Har varit i skolan och varit hemma hos Josephine och möblerat om i hennes rum och lite så :)

Måndag

Godmorgon på er!
Jag vaknade kvart över sju av att min hund har hoppat ner från sängen och står och piper. Och det har han gjort ungefär tio gånger inatt så till slut fick jag nog och gick upp. Har ätit världens godaste frukost, sminkat mig och målat om  mina naglar. Det är sjukt hur mycket man hinner när man är uppe i tid. Jag börjar skolan 09:55 fast jag måste vara där 09:00 tyvärr för jag och en till tjej i min klass håller i invigningen vi ska ha den 21 oktober. Så jag ska väl börja röra mig alldeles strax, efter skolan ska jag i alla fall hem till Josephine och hjälpa henne och fixa fint i hennes rum som redan är otroligt fint.

Menmen, vi hörs senare!


Always a kiss goodnight

Dåligt med uppdatering känner jag. Men så får det bli över helgen. Nu sitter jag i alla fall i vardagsrummet och ska snart gå upp och lägga mig. Har varit med Josephine nu på kvällen och bara myst galet framför tvn. Vi har kollat på filmen 7 miljonärer som gick på femman. Så har vi varit ute och gått med vovven. Hon drog för ett tag sen och jag känner att jag inte har tid med datorn längre. Jag måste sova. Godnatt people! :)


Kanelbullensdag!

Nu ska jag springa ner och äta bullar och dricka cola. Har varit med philip hela morgonen och igår kväll. Mysigt!

What's love got to do with it?

Sitter och funderar på vad man ska göra ikväll. Har några alternativ. Det som är mest sämst är att jag måste vara på friskis i två timmar.. Menmen. Ska förmodligen ut ikväll.


vad gör man när saknaden tar över ?


första oktober

Ojoj, om tre månader så är det 2010! Det känns ju helt sjukt. Åren går så fort nu för tiden, tråkigt nog. Vaknade för en kvart sen och jag tycker det ser sjukt kallt ut. Har världens segaste dag idag i skolan så jag skriver igen när jag kommer hem 13:55. Har svenska nu i två timmar efter det direk så har vi matte, alltså ingen rast där emellan. Sen efter lunchen har vi 1 och en halv timmes engelska. Iofs skön då vi ska kolla klart på bridget jones dagbok.

:)

.

Im sorry for the pain
I'll never hurt you again
Our time has come to an end

The days pass by,
It's just as hard as yesterday.
But I cant look back,
This is the only way
Your face it haunts my sleepless nights.

RSS 2.0