lily allen


Frost

Sitter på datakunskapen just nu. Har ingenting direkt jag vill berätta. Ska och handla tapeter efter skolan med mamma och träffa josephine sen ska jag träna. Jag berättar senare om hur min dag varit.

Btw, idag när jag gick till skolan så var det frost i gräset vilket innebär att det har varit minusgrader inatt! Sååå mysigt :)

SÄR SÄR SÄR

SÄR SÄR SÄR SÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄRSÄR SÄR SÄR

Söndag

Riktigt dålig uppdatering måste jag säga. Men jag har faktiskt inte orkat sitta vid datorn något. Nu ska jag närsomhelst ner och kolla på tv och läsa twilight new moon. Är trött hela tiden känns det som. Nu i helgen har jag i alla fall träffat några vänner och varit på bio, jag såg flickan som lekte med elden. Riktigt bra! Har inte så mycket att säga mer. :)


Fredag!

Godmorgon, godmorgon!
Gick upp för en halvtimme sen. Ska precis läsa lite bloggar och pigga till mig ännu mer än vad jag redan är. Ser inte ut att vara så speciellt bra väder ute idag. Jag har skola till halv två efter det ska mamma hämta upp mig så ska vi förbi centrum och köpa några saker och vid 17.00 ska vi på danspasset och efter det ska jag stanna en timme. Jag har inga planer alls för ikväll så vi får se vad jag gör senare...

16:30

Sitter och försöker förklara för lillebror rasmus att två femtio öringar är lika mycket som en krona men han tror att det blir 100 kr bara för det står femtio på dom. Mamma håller på att laga wok så det ska bli grymt gott, jag är super hungrig! Var ju på friskis idag och stod i receptionen, det gick bra. Det var inge folk så det fanns inte mycket att göra direkt. Väntar på att philip ska komma hem och höra av sig så jag kan träffa honom.


Studiedag

Jag är ledig idag, grymt skönt! Igår kväll var jag så trött och hoppades på att få sova riktigt länge nu på morgonen men jag vaknade kvart i åtta för det. Hade fått världens sötaste sms så jag är lycklig och alldeles glad idag. Behöver inte röra på mig förän halv tolv ungefär. Ska till friskis och svettis och test jobba. Får se hur det går helt enkelt. Efter jag har varit där så ska jag möta älsklingen och så ska jag klippa honom. Andra gången den här veckan! Haha. Well, vi hörs senare! :)


bästa låten!




Oh theres a whisper in the wind
Somethings going on among the leaves
Cant put my finger on it, but its calling out my name
Theres no mistaking what this day has to say

It whispers in my ear and says

Why dont you come out?
Im waiting on you, waiting on you
Come out!
Im waiting on you, waiting on cause
The time is now, the time is now

Onsdag!

Godmorgon!
Jag vaknade innan väckarklockan idag igen, börjar undra om jag har en väckarklocka installerad! Jag börjar i alla fall 08.15 idag vilket är skönt. Jag har nämligen bara Datakunskap och Frisör sen slutar vi vid lunch. På frisören idag ska vi få klippa. Det är förmodligen det roligaste med att gå frisörlinjen. Har redan börjat bli trött på att rulla parmanent och curler osv. Nu måste jag äta frukost, klä på mig något bekvämt och sedan bege mig till skolan!

Btw, ville bara påpeka att min lilla vovve fyllde 2 år igår! :)

Godmorgon!

Jag var så trött igår kväll att jag inte orkade sätta mig framför datorn. Jag börjar skolan om ungefär en timme så jag ska strax hitta något att ha på mig idag. Ska även hyra en bok på bibblan i skolan. Efter skolan idag så ska jag till friskis & svettis. Vi får väl helt enkelt se hur det går!

GRATTIS ANDREÉ! <3


Måndag

Godmorgon!
Idag börjar en ny vecka då. Tiden går så fort måste jag säga! Jag är hur hungrig som helst just nu så ska snart springa ner och äta frukost men kan skriva lite om vad som händer idag. Börjar skolan kl. 09.55 och slutar 15,.10 och idag har vi frisör,matte & svenska. Håller på med en bokanalys på svenskan som jag måste hinna klart med idag men jag ska på kalas också och kolla på tv. Har väntat i en vecka nu! Jag uppdaterar senare idag :)

Läggdags!

Nu säger jag godnatt och går och lägger mig. Jag är så sjukt trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Inatt drömde jag mina drömmar på engelska, jag älskar när jag drömmer på engelska. Det är så jävla roligt! Nåväl, godnatt!

Ps. I love you älskling!

hundra inlägg!

Nu har jag skrivit hundra inlägg här i bloggen. Det känns väl bra! Vaknade för ungefär en timme sen och har spelat spel på facebook sen dess. Väntar på att Philip ska vakna ur sin skönhetssömn men det lär väl dröja. Jag är hungrig och vill äta frukost men jag tänkte att jag kunde läsa lite bloggar nu. Just för tillfället läser jag om au pair bloggar. Längtar tills jag får åka iväg ! :)

Porträtt foto!

Tänkte precis lägga mig i soffan och kolla på ett gäng filmer. Men jag kände att jag kunde visa er mitt porträtt foto först som jag tog förra veckan!


Fredag och skolfoto!

Godmorgon! Kom hem från philip för ett tag sen. Har hunnit duscha och fixat naglarna. Mår inge vidare bra idag så jag ska i alla fall försöka gå på skolfotot som vi har nu direkt på morgonen. Jag skriver mera sen. Måste fortsätta!

Torsdag

Godmorgon!
Jag är så jävla seg och trött just nu. Och dessutom har vi ingen frukost hemma så jag kommer förmodligen hungra ihjäl. Vet inte ens vad jag ska ha på mig för kläder idag, funderar på mjukisbyxor men det känns inge bra! Måste skynda mig nu!

22:27

Tänkte berätta lite om min dag innan jag går och lägger mig. Jag slutade vid 15.20 och träffade då älsklingen och var med honom ett tag. Efter jag hade varit med honom så åkte jag till Friskis & Svettis på möte ang att börja jobba i deras reception. Jag var där halv sju och det slutade ungefär fem i åtta och då sprang jag in med mamma & moster på danspasset. Efter det blev det donken och nu sitter jag här i soffan och ska lägga mig nu har jag tänkt. Så jag lägger upp tre bilder på min uppsättning som jag gjorde idag. :)






Onsdag

Godmorgon! Gick och la mig innan tio igår, hur skönt som helst! Började bli pigg redan vid fem och har legat och vridit och vänt på mig sen dess. Igårkväll var jag i alla fall med Philip & Jonas och kollade på Jespers fotbollsmatch. Det blev 0-0 och dom mötte bajen. Lillisen spelade grymt bra måste jag säga!

Nu ligger milton och sover mot mitt ben, han har skakattack tror att han är sjuk för han brukar aldrig skaka. Jag ska äta frukost nu sen ska jag göra mig iordning för skolan. :)


Pic's

       

  
 


Tisdag

Roliga rubriker jag har.. Fan! Menmen, jag ska i alla fall börja göra mig iordning för skolan nu. Världens tråkigaste dag i skolan är i dag så får väl lida igenom den. Börjar 08.15 och slutar 15.50. Efter skolan ska jag bara hem och senare ikväll ska jag träffa Phille! :)

Måndag!

Godmorgon!
Jag börjar 09.55 med frisör idag och vi ska rulla parmanent hela dagen. Kul... Moahaha! Nej men det går fort så det får väl bli bra. Vi slutar i alla fall kl. 15.10. Ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt, får se vad jag hittar på helt enkelt. Är så seg nu för tiden så jag orkar inte planera något speciellt.

Nu ska jag börja göra mig iordning och äta frukost! :)


Segisdag!

Sitter hemma i vardagsrummet just nu med datorn i knäet och kollar på Run's house. Kommer förmodligen sitta här framför tvn hela kvällen. Ska snart laga något att äta är hur hungrig som helst. Sov hos prinsen inatt och har bara legat och segat hela morgonen. Så hela dagen blir seg. Men det är en drömsöndag :)

Godmorgon!

Nu ska jag sätta på mig kläder och åka med på rasmus träning. Efter det ska jag jobba till kl. 16. Orkar verkligen inte idag, igår gick det i alla fall hur bra som helst men idag kommer det säkert vara jätte mycket folk.

Har ingenting planerat ikväll i alla fall. Kanske hyra film eller något. Får se :)

Jobba.

Är hemma från skolan nu, slutade för ungefär en timme sen och gick hem och åt pannkakor. Sitter och försöker att inte tänka på att jag ska jobba idag. Vill verkligen inte och orkar verkligen inte. Hur kul är det att jobba på en fredag ? Dessutom så jobbar jag imorgon också, börjar 11.00. Fyfan vad värdelöst. Åååh! Är så irriterad. Jobbar dom dagarna resten av månaden. Sugig fredag i alla fall. Usch!

Fredag idag!

Jag är hos philip just nu, sov här inatt. Vaknade för ungefär 10 min sen och ska nog snart väcka honom, han skulle gå upp 20 över sa han. Jag ska snart cykla hem och byta kläder osv och sen ska jag dra iväg till skolan. Idag har vi arbetsmiljö vilket inte är så jobbigt, vi skriver mest ner saker på papper. Efter arbetsmiljön har vi mentorstid och varje vecka så ska någon i klassen baka så idag ska vi få äta något som Caroline har bakat. Mums! Och efter lunchen har vi engelska och idag har vi engelska glosor.

Efter skolan så ska jag jobba så det blir ingen uppdatering förän ikväll om jag orkar, ska ju sluta på donken för jag inte orkar jobba där längre. Det funkar inge bra för mig och min kropp. Vill satsa mer på skolan!


Fotografering

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har egentligen engelska nu innan jag slutar men jag mådde inge bra efter lunchen så jag valde att gå hem, kom hem för ungefär tjugo minuter sen och ska snart lägga mig och kolla en film.

Skolan började med att Gunilla våran svenska lärare var sjuk så vi fick en håltimme och började inte förän 10:05 med matten som gick super bra. Måste nästan säga att det är ett favorit ämne i skolan. Efter matten hade vi fotografering som gick as bra, bilden blev hur bra som helst. Och sen var det lunch och efter det gick jag hem. Så nu ska jag ta det lungt några timmar och sen förhoppningsvis orka träffa min prins.


Onsdag

Sitter och lyssnar på musik just nu, gör alltid det innan skolan av någon konstig anledning. Mår bättre då :) Nu ska jag i alla fall till skolan och ha datakunskap med ulla och efter det har vi frisör resten av dagen. Tyvärr måste jag gå tidigt pga att jag ska till ungdomsenheten, ska sätta in en ny p-stav. Utan bedövning och jag säger bara en sak och det är att nålen är som en broderingsnål. Så jävla stor. Men det ska väl funka :)


Tisdag

Godmorgon!
Vaknade några minuter innan väckarklockan men ville inte inse att jag var tvungen att gå upp och till slut ringde den så det var bara att gå upp. Drömde världens mardröm om min lillebror, usch fyfan vad hemskt! Varför måste man drömma massa skit för, mår bättre utan drömmar. Ännu en dag jag vaknar av att jag drömt något hemskt och sen mår jag dåligt resten av dagen.

Wellwell, ska göra mig iordning nu äta frukost osv. Börjar kl. 08:15 med datakunskap och idag börjar emelie hos oss :)


Monday

Oh sweet monday. Nej jag ska inte överdriva, men fan vad skönt med skola! Börjar i varje fall kl. 09.55 idag. Ska väl börja välja kläder nu är det väl tänkt så jag har det gjort och sen väntar jag bara på att mamma ska komma hem med lite frukost. Ska försöka få mina högtalare att funka nu har jag tänkt så vi får väl se hur det går. Tyvärr raderas allt från min dator varje gång :/ Uppdaterar snart igen.


14 månader..

Godmorgon! Igår hade jag bara en mysig hemmakväll och philip var här och så kollade vi film. Sen somnade vi rätt tidigt. Och idag är det våran 14 månadersdag så idag blir det en gammal hedlig kinamiddag. Ska bli så grymt gott! Får se vad vi hittar på mer, kanske köper godis och hyrfilm men det vet jag inte än.

Nu ska jag försöka väcka liv i pricken sen ska vi väl äta lite frukost. :)


Lördag

Fredag igår så gick jag i skolan som vanligt sen gick jag hem och städade hela mitt rum och fixade lite här hemma. Senare på kvällen hjälpte jag mamma och laga mat sen kom älsklingen hit och åt med oss. Efter maten så gjorde vi faktiskt inte så mycket, vi chillade här hemma och hade det super mysigt. Och trött som jag är så somnade jag typ vid tio haha!

Idag får jag se vad vi hittar på, älsklingen ligger och sover nu men ska väl vakna om ett tag och äta frukost. Senare ska vi förmodligen möta upp massa vänner och imorgon är det 14 månader tillsammans. :)

Torsdag

Var i skolan idag, äntligen! Är fortfarande inte helt frisk har blivit förkyld nu istället men halsontet är almost borta. Skönt det. Hatar att ha ont och må dåligt. Men skolan gick bra som det har gjort hittills. Har varit med Philip idag och åt där osv. Kom hem för några timmar sen och har väl inte gjort så mycket sen dess. Pluggat, läst bloggar och varit ute med hunden. Ska närsomhelst sova, har faktiskt börjat uppskatta det riktigt mycket. Ingen aning om varför!



Sötis Frida & jag påväg hem från gotland!


Min underbara prins!


David guetta


Tisdag

Mår faktiskt mycket bättre idag. Förmodligen för jag fick i mig lite mat igår. Behövde det verkligen! Har dock fortfarande förjävligt ont i min hals vilket är det största problemet. Har dock inte ont i kroppen osv längre. Vet iofs inte när jag får gå till skolan igen eftersom jag får mina provsvar antingen idag eller imorgon och om dom inte visar något måste jag gå och ta blodprov på torsdag. Så det blir chill den här veckan.

Nu ska jag ta en dusch jag har tänkt!


Världens bästa lillebror!


RSS 2.0