Saturday

See ya at saturday! ;)

BTW!

Så vill jag säga grattis till min absolut bästa vän 30 juli. Som jag dock inte känner så bra längre. Har inte gjort på ungefär två/tre år. Men jag vet i mitt hjärta att jag alltid kommer älska dig. Vi har känt varandra i tolv år och varit bästa vänner hela tiden sen två till tre år sen tillbaka. Det finns inte någon som kommer ta din plats i mitt hjärta, du har varit solen i mitt liv i tolv år och dom tolv åren har den aldrig slocknat. Vem vet, en dag kanske vi blir vänner på riktigt igen. En vacker dag...

Jag älskar dig Caroline Redner, du har alltid varit min storasyster/tvilling!



Jag gråter nu... Min saknad efter dig är så enorm. När jag förlorade dig förlorade jag mitt liv, och jag lärde mig leva med det, jag byggde upp det på nytt. Men det kommer inte vara helt förän jag fått tillbaka dig.
/ Din A Jennifer M Nordberg

Sweet dreams!

Ska snart gå och möta Lillebror men tänkte skriva lite snabbt innan jag går och möter honom för efter det blir det till att gå och lägga sig. Ska nämligen åka med philip imorgonbitti tills hans landställe och vara där tills på söndag. Det kommer bli riktigt mysigt.

Har haft ont i halsen i en vecka nu ungefär om inte längre... Undrar varför det inte försvinner.

Nåväl, nu hoppas jag att det blir bra väder i helgen när vi äntligen kommer iväg någonstans. :)


Onsdag

Jag vaknade för en halvtimme sen av att jag var sjukt hungrig, är fortfarande hungrig men jag väntar någon timme. Har inga speciella planer för idag, ska ringa några samtal annars har jag absolut ingenting bestämt. Bara ta det lungt!


Onsdag

Jag vaknade för en halvtimme sen av att jag var sjukt hungrig, är fortfarande hungrig men jag väntar någon timme. Har inga speciella planer för idag, ska ringa några samtal annars har jag absolut ingenting bestämt. Bara ta det lungt!


Tisdag

Godmorgon!
Vaknade för en timme sen ungefär och har suttit och läst igenom alla dagliga bloggar.  Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med frukost och efter frukosten ska jag och älsklingen sätta på en film och kolla på. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det suger att det är så dåligt väder. Eller jag menar, jag skulle helst av allt vilja ha strålande sol och 30+. Men inget sånt får man här i sverige!

wow.

Från ingenstans har jag helt plötsligt fått många besökare. Det kändes ju lite mysko. Menmen, nu ska jag ut med vovvisen och få massa friskluft.


Måndag

En ny vecka idag. Vet inte alls vad som händer den här veckan, kommer förmodligen åka iväg några dagar på semester, äntligen! Sen blir det väl bara att komma hem umgås med brudarna som kommer på onsdag och sen börjar skolan och jobb ordentligt. Ska in nu och sätta upp lite arbetstider har jag tänkt så jag börjar tjäna lite cash nu :)

*

 

Akon - Keep you much longer.


Lördag

Hello!
Sitter och väntar på att jag kan tvätta ur färgen på mitt löshår. Färgade mitt hår för några dagar sen och det blev mörkbrunt så jag tänkte färga mitt löshår i samma färg. Har redan färgat det kanske två gånger så vi får väl se hur det blir :) Ska snart göra mig i ordning för att dra på en födelsedagsfest med älsklingen senare ikväll. Det kommer nog bli kul. Vet inte vad jag ska ha på mig än men det visar sig. Det är sol men blixtrar och åskar! Fyfan.

Nu börjar jag faktiskt inse att jag ska gå frisör linjen.. Känns lite sjukt att jag ska bli frisör. Så jävla roligt!

Btw, bästaste lillebror kommer hem idag! (a)

Bästa vän! <3


Godnatt

Tänkte bara säga godnatt nu innan jag hoppar ner under täcket och kollar film. Får se om jag orkar kolla två, ska nämligen till gröna lund imorgon så jag tänkte att det kanske är bäst att man lägger sig i tid. Kommer nog inte skriva förän imorgon kväll igen menmen... Sov gott!

music


*


Måndag

Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Tänkte att jag skulle ta och äta lite frukost strax men har fastnat här vid datorn. Idag i alla fall så ska jag vara med Philip, kanske träffa Karin men får se hur det blir med det. Segt med dåligt väder. Skulle varit skönt med strålande sol och hur varmt som helst.


Söndag

Började jobbet halv elva imorse så älsklingen sov kvar här medans jag drog och jobbade. slutade fem idag så efter det kom pappa och jeppe till donken och hämtade mig så beställde vi med lite mat hem. Funderar på att röra mig utåt strax men vi får se. Ska göra mig iordning lite nu i alla fall så får vi se vad jag hittar på.


Födelsedagsbarnet & jag! <3












Fredag

Hej!
Sitter hemma hos mig just nu med Lina. Har varit med henne sedan imorse. Hon hämtade upp mig hos Philip sen åkte vi till mig en liten stund och gick ut med vovven och handlade lite på konsum. Sen har vi varit i centrum och köpt present till älsklingen som fyller år i morgon och nu ska vi snart iväg och äta pizza hut. Smaskens!

Middag

Nu är jag iordning gjord och ska strax och äta hemma hos älsklingen. <3

Torsdag

Godmorgon!

Vaknade för ett litet tag sen och försöker få tag på mina vänner som ska in till stan med mig. Alla åker iväg på fredag och lördag så jag blir typ halvt ensam. Får tvinga philip att vara med mig när dom är borta eller så kanske jag träffar en gammal vän som jag saknar jätte mycket.

Nu ska jag gå ner och äta frukost!

<3


Onsdag

Goddag!
Har precis kommit ut ur duschen, ska ut med några tjejkompisar om ett tag. Ingen aning om vad vi ska hitta på än men det märker vi nog. Nu märkte jag att jag hade fullt med tvål på armen så måste hoppa in och skölja bort det. Fjällar som fan, blä!

Jag ogillar verkligen comviq, särskilt tex idag då man inte ens kan smsa någon, dom suger!


tisdag

Jozzan kommer närsomhelst och hämtar upp mig så ska vi åka och möta Lina & Mille, skriver senare!


Måndag

Sov med min älskling inatt, så vi hade en mysig morgon sen har jag inte gjort något speciellt bara varit hemma. Philip kommer i alla fall hit strax sen ska jag träffa jozzan. :)

Skola

Hahahahha! Hade precis sjukaste drömmen om att det var dags att börja skolan och träffa alla som ska gå i samma klass, och dom flesta i min klass var emos och hälften var killar, dessutom var vi bara 10 st i klassen. Men sen vaknade jag och det var ju lite tur.

Fast jag längtar iofs lite till skolan börjar, det ska bli skönt tycker jag!

Bedtime

Jag har tänkt hela dagen att jag ska lägga mig i sängen och kolla film men det har aldrig blivit av så jag ska nog lägga mig nu och kolla på alla filmer jag har. Är inte ett dugg trött men det finns inte särskilt mycket att göra när det är så dåligt väder.



Så skulle jag vilja att alla kvällar såg ut!

coola ställen!



http://www.latimes.com/travel/la-tr-oddspots-pg,0,1697008.photogallery?20

.


Tisdag

Jaha idag har michael jackson begravning. Utan hjärna fick jag höra. Vila i frid.

Nu ska jag i alla fall kolla the hills + några filmer, har inte mycket att säga just nu. :)

Ett år tillsammans idag älskling!



Det här är den absolut första bilden som togs på oss, att ett helt år tillsammans med dig redan har gått känns helt sjukt. Min kärlek till dig växer och blir starkare och starkare för varje dag som går. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Du är ljuset i mitt liv och jag behöver dig!

Söndag

Har varit rätt busy dom senaste dagarna, har umgåtts med brudarna och sovit med älsklingen. Idag har vi alla tänkt att hitta på något lite roligare så vi får se vad det blir helt enkelt. Imorgon händer det i alla fall grejer, jag och älsklingen firar ett år tillsammans. Det har så grymt jävla fort! Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Ska iväg och köpa något om ett tag. :)



så jävla grym!


Fredag

Vaknade för ett litet tag sen, det är ingen hit att vakna när det är bastu i ens rum. Men idag lär det inte vara så bra väder, rätt skönt faktiskt. Ska ringa ett samtal om några timmar så jag håller tummarna  om någonting. Nu ska jag i alla fall ner och äta frukost med familjen.


God natt!

Kom hem för en timme sen ungefär. Har varit ute med Lina och Jozzan. Vi drog förbi alby och efter det mötte vi upp min älskling och var med han och hans kompisar på vallen. Det var rätt mysigt, vi tjejer hade köpt med massa godis och en cola så det var chill. Har i alla fall haft jätte ont i magen hela kvällen + att jeppe fyllt år idag så jag drog hem i tid. Ska i alla fall bädda min säng nu och sen gå och sova. Är grymt jävla trött. Håller på att somna nu i skrivandes stund så vi hörs i morgon, sov gott alla läsare!


jag älskar dig mest av allt hjärtat!


Antagen & lycklig!

Jag tänkte också berätta att ....


Gotland



Båten.


Vattenlandet.


Visby kök & bar.


Visby kök & bar.


Kyrka.


Kyrka.




SNYGGINGAR!


Gotland


Frida & Jozzan på båten till gotland.


Lina på båten till gotland.


Frida & Jozzan på båten till gotland.


Lina på båten till gotland.


Jozzan, Emelie & Lina på vattenlandet på kneippbyn.


Siri & Lisen på visby kök & bar.


Visby kök och bar.


Frida & Jozzan på visby marknaden.


Siri & Lisen på visby marknaden.




Hemma

Hej!
Har varit på gotland i tre dagar och kom hem igår. Det var hur underbart som helst måste jag säga. Det är verkligen den mysigaste platsen på jorden, i alla fall på sommaren. Var där med massa vänner och speciellt min pojkvän. Hade jätte bra väder och mycket skoj. Ska lägga in lite bilder i nästa inlägg tänkte jag.

Idag fyller i alla fall jesper år vilket vi har firat lite, bjöd över philip för han skulle träffa min mormor och morfar men han kunde tyvärr inte. Tråkigt nog eftersom dom bara kommer hit två gånger om året. Ska i alla fall snart ut med Lina och Jozzan så får vi se vad kvällen har att bjuda på inget speciellt bestämt ännu.

:)

RSS 2.0