Barbie

Btw, jag kom på att jag glömt och berätta om min hamster som jag fick igår. En skit söt liten tjej som jag fick av vickis och jozzan. Jag döpte henne till Barbie. Har inte hållt i henne än för hon ligger i ett rör och vill inte riktigt vara ute när det är något människa i närheten.


27/6

Godkväll... Sitter hemma just nu men ska nog gå och sova snart, eller kanske spela the sims. Kan inte riktigt bestämma mig, vill sova innan fåglarna börjar kvittra men ändå är det så grymt skönt att vara sådär super trött så ögonlocken bara hänger. Har träffat min älskling lite ikväll också, inte länge men jag fick i alla fall pussa på honom lite och ge honom några kramar. Men nu ska jag börja avrunda! See ya.

Ps. I love you

Night

Jag var så grymt duktig hos tandläkaren måste jag få säga! Det tog 2 minuter sen var tanden ute. Yeei :) Nu har jag i alla fall en äcklig tuss i som man byter när den är full med blod. Men som tandläkaren säger, tänk på hallonsaft. En droppe blod färgar hela salivet rött.

Nog om det. Jag blev i alla fall bjuden av philips mamma på middag så jag ska nog hem dit och äta med dom om han behagar att svara på sms. Bloggar mer senare :)

Torsdag

Godmorgon!

Jag brände mig i solen igår så det är därför jag sitter inne, kommer inte kunna sitta ute på hela dagen ungefär. Kanske om jag solar ryggen iofs. Har fått som blåsor på kroppen och det är inte så bra! Idag ska jag dra ut min andra tand i alla fall och jag ser verkligen inte fram emot det, blä. Inte för att det gör ont, peppar peppar. Men det är äckligt efteråt med den blodiga tussen man måste ha hela dagen.

Nice day huh?

Onsdag

Goddag! Eller kanske godmorgon. Jag gick i alla fall upp kvart i tio idag, tänkte att jag skulle lägga mig och sola. Sov hos philip inatt så jag fick gå hela vägen imorse med jeans och långärmad så jag blev mindre sol sugen. Så nu har jag tänkt att chilla lite framför datorn och sen ta en dusch och lägga mig i solen om någon timme.

Får se vad som händer senare idag :) ingen aning än!

helgen som var!



  

Söndag

Hej allihopa!
Kom hem för några timmar sen. Det har verkligen varit super mysigt. Det är första gången på ett år jag och hjärtat är borta från tyresö tillsammans. Snart åker vi till gotland också, efter det blir det förhoppningsvis åland! Har noppat ögonbrynen och målat naglarna nu i alla fall och ska snart hoppa in i en dusch. Känns som att jag sitter i en båt ute på sjön för allting gungar, vi var och kollade på en segeltävling ute på sjön idag nämligen. :)

Harö med baby!

Sitter just nu hemma hos baby. Dom senaste två dagarna har jag bara spelat the sims typ förutom att jag varit med philip och jozzan. Och nu åker jag och philip iväg imorgon bitti kl. 08.00 på morgonen. Vi ska bo på harö över helgen och fira midsommar och bara mysa. Så jag uppdaterar förmodligen på söndag när jag kommer hem igen.

Ha en bra midsommar!


Sommarlov

Ja nu var det ett tag sen jag skrev, ursäkta mig! Men har faktiskt knappt suttit vid datorn och när jag väl har gjort det så har jag spelat the sims. Älsklingen sov hos mig inatt och gick upp innan 6 imorse och åkte hem för han skulle jobba. Han är så duktig! Jag har i alla fall ätit frukost, suttit vid datorn och duschat än så länge idag. Ska åka med mamma och besikta bilen vid tre så jag tror jag håller mig hemma tills dess. Det är så kallt ute, även om solen äntligen skiner. Har ingen ork känner jag. Menmen!


jag vill ha min tungpiercing tillbaka :(

Tisdag

Sov hos älsklingen idag och kom hem för nån timme sen. Vi försov oss lite men söt som han är så skjussade han hem mig även fast han hade brottom. Nu sitter jag hemma nyduschad i alla fall och tänkte spela lite the sims i väntan på att karin och lina kommer hit senare. Vi ska nämligen på tjejmiddag idag så det blir trevligt! Imorgon är det även skolavslutning, och älsklingens bal! Ska vara hos han på lunch imorgon så jag får pussa på honom lite i sin fina kostym min vackra prins!

Ser jag lång ut på den här bilden?


Måndag 8/6

Idag har varit en händelserik dag, i varje fall hittills. Har varit hemma hela dagen förutom en stund när jag var i centrum och kollade när min alltid långhåriga bror blev korthårig för första gången sen födseln klippte håret. Och för ett tag sen kom älsklingen förbi men var tvungen att åka hem lite snabbt och fixa lite grejer hemma. Men han kommer tillbaka om ett tag och då ska vi äta wok och mysa. Får se om vi drar ut.

RSS 2.0