Lördag

Vart ska jag börja, var med Anna och Rebecca igår och det gick väl som det gick. Hade i alla fall trevligt men det var skönt att komma hem och sova. Vaknade i alla fall för en timme sen och har druckit lite cola sen dess. Får se vad jag hittar på idag, något kul blir det nog!

Btw, tänkte bara säga att det är så himla kul att få kommentarer, älskar det så fortsätt kommentera! :)

 


Godmorgon

Gick upp för en timme sen ungefär, ska börja göra mig iordning nu. Ska möta Ida kvart över vid bussarna i skolan så ska jag äta frukost. Äntligen är det fredag igen och det ska bli grymt kul ikväll. Får se bara vad som händer!


Sov gott!


Haha, oh sexy!


Torsdag

Kom precis hem från skolan, har haft en jätte skön dag idag. Längtar som fan tills imorgon, ska bli skönt med helg. Får se vad helgen har att bjuda på, ska i alla fall vara med mina brudar. Ska strax hoppa in i ett bad sen ska jag hämta Rasmus från skolan och senare blir det till att städa rummet. Får se om jag får med mig någon och träna också, känner mig sjukt taggad!


Jag saknar dig!


Jennifer under åren!

2an


3an


4an


5an


5an, gick om.


6an.


7an




8an


9an


1an, efter ett år på IV.


*

Trevlig måndag, lagom seg. Börjar kl fem i tolv och slutade kvart i två sen var det friends möte kvart över tre så jag kom hem för en timme sen ungefär. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem och laga lite mat men tror jag ska börja med den nu. Får se vad jag hittar på ikväll, lutar åt en promenad med Dennis. :)

Monday

Godmorgon, vaknade för en kvart sedan av att Ida ringde, hon var i gullmars påväg hem till mig så nu sitter jag här framför datorn och väntar på att hon ska komma hit. Har sovit som en gud hela natten, hur skönt som helst. Känner att jag behövde det då jag har sovit sämst i helgen. I alla fall så börjar vi kl. 11.55 så jag behöver inte riktigt göra mig iordning än, väntar ett tag till. Hoppas ni får en bra dag :)


Tråkigt.

Min söndag kväll blev riktigt chill. Mötte upp Okke vid dalskolan så vandrade vi till Chingie och sedan följde dom med mig en bit för jag skulle till min farbror där pappa var. Vi åt mackor och drack te med mina kusiner och sen åkte vi hem och så träffade jag världens bästa Josephine. Nu sitter jag här i min säng och ska strax gå och lägga mig. Tråkigt har jag just nu!


Söndag

Hade en grymt rolig kväll igår, var verkligen jätte trevligt. Och dagen idag har varit rätt bra måste jag säga. Har inte gjort så speciellt mycket, jag har städat & ätit pizza så det har varit chill. Var i alla fall hemma hos Theodor igår, det var kul. Var där med älsklings rebecca och carro :)






Dagen efter.

Igår var det fredag den 13 och jag måste säga att det inte hände mig något speciellt dåligt eller att jag fick otur. Skönt det! Hade en riktigt trevlig kväll igår med trevliga människor. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir säkert något kul i alla fall! Lägger upp några bilder från igår lite senare.


Fredag

Fan vad skönt med fredag, gick upp för en halv timme sen och nu har jag precis läst igenom ett gäng bloggar. Jespers data sattes nyss på även fast jag är ensam hemma så jag antar att det spökar här, ska ringa Ida och be henne komma hit. Efter skolan blir det till att vara med Caroline och Rebecca, får se helt enkelt vad vi hittar på. Känner mig grymt seg just nu, ingen aning om varför men det går över när jag börjar göra mig iordning.



Världens bästa klasskompisar!


Bad

Är verkligen jätte taggad på att det är fredag imorgon, ska hitta på något kul har jag tänkt. Träffa Rebecca vet jag och kanske Caroline. Nu ska jag i alla fall hoppa in i ett varmt bad har jag tänkt.


Torsdag

Riktigt slapp dag idag, först två timmars svenska med en underbar vikare. Hon var riktigt bra! Och vi gjorde riktigt roliga saker. Andra lektionen var matte, hade prov vilket gick bra hoppas jag. Och efter lunchen hade vi två timmars engelska vilket också gick riktigt bra och var riktigt kul. Körde massa "lekar" hela dagen så det är najs! Nu sitter jag i alla fall i min säng och tar det lungt, ska vara hundvakt åt min mosters hund nu på eftermiddagen så det blir till att sitta hemma, mysigt att ta det lungt. Har tagit en grymt söt bild på min klass men jag lägger upp den när jag är inne på min dator igen. :)

Hihi

Namn: Jennifer.
Har du pojkvän: Nej.
Har du kramat någon idag; Ja.
Har du pussat någon idag:  Nej.
Vad har du ätit idag: Två mackor.
Dagens klädsel: Jeans och t-shirt.

Hur många har du kysst: Några styckna!
Har du älskat på riktigt: Jodå.
Antalet personer du hatar: Inte många.
Antal personer du saknar: 2 st.
Hur många gånger har ditt hjärta brustit på riktigt: Två.
Hur många kontakter har du på msn: 400 ca.
Senaste gången du spelade TV-spel: SSX, en månad sen.

Senaste gången du grät: Igår.
Vem pratade du i telefon med sist: Mamma!
Senaste personen du tänkte på: Det du. 
Senaste personen du kysste: Ingen
Vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det: Av Jonatan, är typ vid pulkabacken nu <3
Senaste personen du hade en msn konversation med: Niklas.
Senaste gången du var full: I lördags. 
Vilken film kollade du på senast: Up.
Är du kär just nu: Nej :)
Vem ska du träffa imorgon: Rocko, mosters hund!
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: Vet ej.
Vad önskar du att du slapp göra: Städa kaninburen.

Vad längtar du till: Helg!
Vad ångrar du i ditt liv: Helt onödiga saker :D
När flög du senast: Tre år sedan.
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: Haha jadå :)
Kan du vissla: Ja
Äger du en ipod: Ja
Vilken är din favorit månad & år: April och sommaren!
Tycker du om gul-bil-leken: JA!
Gillar du att ha folk omkring dig: Såklart. 

Vad sa du senast högt: HAHA
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut! 
Vad är du på för humör just nu: Glad, lycklig och gladare!
Hur många kuddar sover du med: Tio
Har du varit kär: Ja

Gjorde du klockan åtta i morse: Duschade
Första bästa kompis: Caroline

Har du saknat någon de senaste 48 timmarna: Japp 
Vilket uttryck använder du mest: Fan
Vem och vad står det i ditt 10;e sms: Jag är där.
Gillar du någon särskild extra mycket nu: Kanske kanske inte.
Har du bra självförtroende: JAAAAA


Tråkigt

Kom hem från skolan för ett tag sen, det sög rätt mycket idag. Fanns inte mycket att göra. Skulle haft matte prov men lilla Ulla var sjuk så det blev inte så, skönt det iofs med tanke på att vi får ännu en dag på oss att plugga. Hade 4 timmars frisör med klippning och permanent. Gick väl rätt bra. Jobbigt bara att jag skakat som in i helvete som senaste dagarna, vet inte varför. Har mått jätte dåligt och inte haft någon energi. Måste kolla upp det.

Väntar i alla fall på Caroline just nu, vi ska steka pannkakor när hon kommer hit sen får vi se vad vi hittar på!


Onsdag

Godmorgon!
Jag börjar om ett väldigt långt tag men jag går upp nu för att jag sitter och väntar på sötnosen Ida som kommer kvart över. Händer väl inte så mycket antar jag, skola sen ska jag kanske klippa Philip efter skolan men senare ikväll ska jag vara med Caroline. Får se hur det slutar. Ska hoppa in i en dusch nu, ses!


Tråk

Har grymt tråkigt, bara suttit hemma hela dagen. Ska kolla en film nu, see ya!

School

Måndag idag då, äntligen typ eller något! Har haft ett jävla långt lov då min prao inte vart så lyckad. Känner mig fortfarande bakis sen igår. Ida kom hit för ett tag sen och nu ska vi börja göra oss i ordning för skolan. Vet inte vad som händer efter skolan idag. Men det lär jag väl se. Uppdaterar efter skolan, slutar kl. 15.20.


Crazy

Goodmorning!

Vaknade för en timme sen ungefär av att min hund hade spring i benen som vanligt. Jag kom i alla fall hem runt två inatt. Var hemma hos en kille som heter Johan igår med massa kompisar, väldigt kul måste jag säga. Trevliga människor och bra musik! Så idag mår jag mindre bra men humöret är på topp som vanligt.

Nu ska jag strax med mamma och kolla på Rasmus hockeyträning och senare ska jag plugga matte dagen ut! Och självklart säger jag grattis på farsdag pappa, jag älskar dig!


Ny t-shirt

 


Godmorgon

Nu sitter jag i sängen och har precis ätit frukost med mamma. Har tänkt städa mitt rum närsomhelst så det kan bli lite lördags fräscht! :)

Fredag

Eller ja, nu är det lördag iofs. Men jag kom i varje fall hem för tjugo minuter sen ungefär efter att ha varit hos Idas pojkväns kompis. Det var väldigt trevligt där och han bor i det finaste huset jag någonsin har sett. Det var massa gamla vänner där så det var riktigt kul. Var tvungen och åka hem för ett tag sen till min lilla vovvis så Max snäll som han är betalade taxi till mig, är verkligen jätte tacksam över det, tack Max! Bra hög musik och riktigt bra stämning, kan en fest bli bättre? Nej, ska sova nu i alla fall är sjukt trött och har grymt ont i min rygg.

Ps. Jag älskar julmust!


Fredag

Godmorgon, eller den är kanske inte den bästa. Ska med Ida till hennes prao plats idag för egentligen är jag ledig och istället för att sitta hemma och glo så tänkte jag att jag kunde vara med henne på hennes praktik. Vet inte än när vi slutar men efter jag slutar är det bara att åka hem och sen hitta på något grymt kul, ska träffa Elin!

:)

Sitter hemma hos Ida.

Sitter hemma hos Ida i björkhagen, långt hemifrån för mig haha! Brukar aldrig sova borta och jag brukar aldrig vara utanför Tyresö, roligt.. Idag har jag varit på min praktik och det har gått super bra måste jag säga, mötte upp Ida på gullmars halv sju så åkte vi hem till mig och hämtade lite grejer tills i morgon och nu ska jag sova här, får se vad som händer imorgon, ingen aning faktiskt..!

Ciao!


Torsdag

Godmorgon!
Igår kväll var ett riktigt helvete. Hoppas det känns bättre idag, måste träffa någon rolig människa senare. Behöver bli lite glad. Ska i alla fall hoppa in i en dusch nu sen ska jag åka till praktiken, så kommer väl hem senare ikväll igen. Uppdaterar då, ha en bra dag!

Onsdag

Godkväll.
Var rätt mycket på praktiken igår, kom hem kl. 22.00. Och idag var jag ledig för att gå på en utbildning i skolan som handlar om friends. Är nämligen friendsare i min klass med Rebecca så vi var där från 09.00 - 15.00. Det var rätt kul måste jag säga, hade två fikor så det var lungt! Efter skolan så gick jag hem, åt pannkakor, hämtade rasmus, åt pizza och nu har jag och Jesper varit och mött lilla Elin. Har varit ute och gjort absolut ingenting i ungefär en timme så nu är vi hemma och ligger i min säng, haha!


Skitsnygga!


Praktik

Vaknade för en timme sen ungefär och har gjort mig iordning, ätit frukost osv. Min praktik börjar kl 12 så jag har lite tid på mig att fixa mitt hår. Vet inte hur länge jag kommer vara på praoen idag men efter så ska jag i alla fall träffa Elin så ska vi ha lite tjejkväll. Är lite nervös inför praktiken, det är ju trots allt min första gång i en "riktig" salong. Har bara varit i våran i skolan. Men det kommer gå bra :)


Halloween





RSS 2.0